• +86 755 28910275
 • Contacteaza acum
 • Câteva sugestii de partajat despre COVID-19

  Timp de eliberare: 2020-05-08 09:16:00  Recunoscute: 7

  E10084; În primul rând, trebuie să ne îmbunătăţim înţelegerea cu virusul, nu să ascultăm zvonurile, să credem în ştiinţă, să înţelegem situaţia epidemic ă şi să înţelegem răspândirea virusului şi metodele sale de prevenire. Verificați frecvent știri oficiale pentru a îmbunătăți auto-disciplina de comportament. Când aveți o înțelegere suficientă a virusului, trebuie să vă îmbunătățiți conștiința de protecție și capacitatea de protecție în timp util,   strict necesită auto-disciplina,   şi reducerea riscului de infecţie.Trebuie să înveţi nişte metode de ajustare emoţională pentru a-ţi reduce emoţiile negative.


  E10084; Nu mergeţi în zone unde se află 351;101; boala este endemic ă.


  E10084; Nu mergeţi în locuri publice aglomerate pentru activităţi, în special în locuri cu mobilitate aeriană precară, cum ar fi băi publice, izvoare termale, cinematografe teatre, cafenele internet, televizoare, mall-uri, staţii, aeroporturi, docuri, săli de expoziţie etc.


  E10084; Nu atingeţi, nu cumpăraţi şi nu mâncaţi animale sălbatice (adică vânat), evitaţi să mergeţi pe piaţa care vinde animale vii (păsări de curte, fructe de mare, animale sălbatice etc.), ouăle de pasăre trebuie să fie pe deplin gătite şi mâncate.


  E10084; Păstraţi camera curată, ferestrele deschise frecvent şi ventilaţi frecvent.


  E10084; Cel mai important lucru e să nu uiţi să porţi o mască. n gând o Afară.


  Pe măsură ce comunitatea mondială a sănătăţii şi lumea se reunesc pentru a face faţă pandemiei COVID-19, am vrut să vă contactăm şi să vă asigurăm că suntem deschişi pentru afaceri şi că încă vă procesăm ordinele, ca de obicei.

  Anterior: No

  Următor →: Peria de îngrijire și matienț...